fbpx

Raad het aantal lampjes en maak kans

Raad het aantal lampjes in de kerstboom en maak kans op een luxe weekendje weg voor 2 personen.

Vul je antwoord in en maak kans!

    Waarom aansluiten bij Oogkeuring.nl?

    • Doen waar je goed in bent! Als optometrist word je via Oogkeuring.nl bereikbaar voor een publiek dat de optiekzaak niet eerder overwoog of zag als optie voor oogheelkundige onderzoeken. Verricht meer oogheelkundige onderzoeken dan ooit tevoren en laat deze doelgroep kennis maken met jouw expertise en toegevoegde waarde in de keten van oogzorg.
    • Wees onderdeel van de innovatie. Oogkeuring.nl speelt innovatief in op een grote behoefte in de maatschappij en maakt maximaal gebruik van nieuwste technologieën. Wees als optometrist onderdeel van deze innovatie en versterk je eigen positie als dé specialist om de hoek!
    • Vergroot je netwerk door deel uit te maken van een landelijke keten van optometristen en oogartsen. Blijf up-to-date door in contact te staan met optometristen en oogartsen met dezelfde focus.
    • Oogkeuring.nl speelt innovatief in op een grote behoefte in de maatschappij en maakt optimaal gebruik van de nieuwste technologieën zoals OCT, fundus- en spleetlampcamera. Maak deel uit van deze innovatie en zorg ervoor dat complexere oogzorg bereikbaar blijft door druk(te) te verminderen bij ziekenhuizen.