fbpx

Partner worden bij Oogkeuring.nl

  • Ontwikkel je binnen je vakgebied door het zien van meer pathologie
  • Je ontvangt een eerlijke vergoeding voor gedane onderzoeken
  • Profileer je als dé lokale oogzorgspecialist
  • Neem deel aan scholing en cursussen door ervaren oogartsen

De voordelen voor jou als partner

01.

Eerlijke vergoeding voor jouw kennis en tijd

Als partner van Oogkeuring.nl ontvang je een eerlijke vergoeding die recht doet aan de door jou geïnvesteerde tijd en kennis.

02.

Word dé oogzorgspecialist van jouw regio

Samen met Oogkeuring.nl speel je innovatief in op een grote behoefte in de maatschappij en maak je optimaal gebruik van nieuwste technologieën.

03.

Oogkeuring.nl investeert met je mee

Als je (nog) niet over de benodigde instrumenten beschikt kun je oogpartner worden. Wij gaan graag samen met jou zitten om tot een oplossing te komen, eventueel in overleg met leveranciers.

Bereik een groter publiek als oogpartner

Als optometrist van Oogkeuring.nl word je bereikbaar voor een publiek dat de optiekzaak niet eerder overwoog of zag als optie voor oogheelkundige onderzoeken. Verricht meer oogheelkundige onderzoeken en laat deze doelgroep kennis maken met jouw expertise en toegevoegde waarde in de keten van oogzorg.

Onze partners aan het woord

Judith Haring


Optometrist Contactlenscentrum WFG | Hoorn
Ik onderzoek graag voor Oogkeuring.nl vanwege Okulus' dynamiek, creativiteit, eerlijkheid en focus op kwaliteit. Het laagdrempelige contact met de oogarts maakt het mogelijk om feedback te vragen over interessante casussen. Geweldige ervaring!

Bekijk oogpartner

Patrick Wetzel


Optometrist Wetzel Optiek | Beek en Donk
Oogkeuring.nl heeft mijn optometrische diensten uitgebreid en mijn vak diverser gemaakt. We zijn snel en gemakkelijk toegankelijk in de eerstelijns zorg, wat klanten waarderen. De snelle backoffice-afhandeling is prettig, en de interactie met oogartsen is leerzaam. Okulus denkt mee voor een soepel proces. Zeer tevreden over deze samenwerking!

Bekijk oogpartner

Hans Ligtvoet


Oogarts Oog en Welzijn | Friesland
Als oogarts voer ik wekelijks CBR-keuringen uit. Het is belangrijk om automobiliteit te behouden zonder verkeersveiligheid in gevaar te brengen. Met Okulus is de oude werkwijze verleden tijd. Metingen gebeuren rustig bij een BIG-geregistreerde optometrist. Foto's en OCT-onderzoeken maken de keuring betrouwbaarder. Okulus verbetert de kwaliteit en snelheid van CBR-keuringen enorm.

Bekijk oogpartner

Martin Gorter


Optometrist De Optisjen Sneek
Oogkeuring.nl is ons belangrijkste platform voor CBR-keuringen. De toekomstmogelijkheden voor communicatie met mede-optometristen en oogartsen zijn veelbelovend en ik kan het platform alleen maar aanbevelen aan collega's.

Bekijk oogpartner

Meld je nu aan als partner!

  • Ontwikkel je binnen je vakgebied door het zien van meer pathologie
  • Je ontvangt een eerlijke vergoeding voor gedane onderzoeken
  • Profileer je als dé lokale oogzorgspecialist
  • Neem deel aan scholing en cursussen door ervaren oogartsen